Voorgerechten

 

Brood & Kruidenboter        4
Parisienne brood - bio kruidenboter

Broodplank & Tapenades       6
Parisienne brood - eigengemaakte tapenades van het seizoen

Brood Vlees & Gevogelte      8
ambachtelijk brood - rillette - paté - terrine  t

Dagsoepen        5
soep van bijzonder kwaliteit 

Filet Schotse Zalm         9
seizoens garnituur - vers gesneden  

Bleu d'Auvergne         7
zachte kaas - jonge pluksalade - gemengde noten - honing

Irish Angus Carpaccio        9
mals gesneden - gemarmerd vlees - garnituur - rucola

Salade Bio Geitkaas        7
jonge kaas - pluksalade - vers garnituur - gemengde noten

Wadden Kroketjes       8
gevuld met wadgarnaaltjes - toast - garnituur

Maaltijdsalade Kaas        12
kaas van ’t seizoen - fijne bladsalade - gemengde noten - honing

Maaltijdsalade Gerookte Zalm        12
malse zalmlende - mosterddressing - kappertjes

Maaltijdsalade Biefstuk    14
biefstuk met hoysin saus - fijne bladsalade - sesamzaadjes

 

Kleine Gerechten van de Week

lekker vers - kijkt u op de borden